ShortCut Productions

Новини

Известни актьори и критици правят филмови залози в „Студио:Оскари 2018“

1 March 2018

Екслузивни срещи с холивудски знаменитости и преки връзки от Лос Анжелис обещава водещият на специалното студио по bTV Cinema Михаил Дюзев.

Рулетката за филмовите награди Оскар ще бъде завъртяна в специално студио по bTV Cinema, кoето започва в 23:30 часа на 4 март, неделя.

Един срещу друг ще застанат с прогнозите си известни български актьори, лица на bTV, критици, блогъри и модели като Диана Любенова, Мария Силвстър, Глория Петкова , Лорина Камбурова, Веси Бонева, Любен Дилов–син, Дарин Ангелов, Виктор Божинов, Деян Статулов,Петър Дундаков и други.
От тях ще разберем кой филм, актьор или режисьор има най-много шансове да грабне мечтатата статуетка.

Специалният кореспондент на церемонията Мариета Мелроуз ще покаже как изглеждат Лос Анжелис и Долби Тиатър в навечерието на големите награди, ще ни направи свидетели на партитата, които съпътстват наградите, ще ни срещне с някои от героите на вечерта.

w1
Мариета Мелроуз

Интригата ще се допълни с екслузивни видеа с някои от звездите на номинираните филми като Кристофър Нолан, Франсис Макдорманд и Гари Олдман.

christopher-nolan-toronto-dunkirk
Кристофър Нолан, “Дюнкерк”

three-billboards-watching-videoSixteenByNineJumbo1600-v6
Франсис Макдорманд, “Три билборда извън града”

NAI_MRACHNIQT_CHAS_GARY_OLDMAN4
Гари Олдман, “Най- мрачният час”

Ще се срещнем с победители от минали години като актрисата Виола Дейвис и композиторът Ханс Цимер, ще си припомним какво ни казаха преди да бъдат елимирани от надпреварата за Оскар Кевин Спейси и Джеймс Франко.

11
Ляво- Дясно/ Виола Дейвис, Ханс Цимер, Кевин Спейси, Джеймс Франко

Всичко за 90-годишната история на церемонията-гафовете,възходите и паденията, скандалите ще бъдат част от специалното студио.

Водещият Михаил Дьозев е подготвил два плика, в които ще накара филмови набюдатели да запишат имената на победителите, според тях.
Тези пликове ще бъдат отворени в предаването “Преди обед” на 5 март, за да видим кой е познал верните резултати.

2
Михаил Дюзев

Преки включвания от червения килим, коментари и разбира се добро настроение и музика, обещават от екипа на студио Оскари по bTV Cinema!